Rosingsgate 3-5

Rosingshus består av 18 utleieleiligheter. Rosingshus er et lite sameie med 3-, 4- og 5-roms leiligheter fra 68 – 132 kvm BRA med gode arealeffektive løsninger.

  • 8 leiligheter har egen balkong/terrasse mens 7 leiligheter har fransk balkong.
  • Passivhus: Ekstra isolasjon i tak og vegger, og at alle glassflater har ekstra god isoleringsevne.
  • Ingen gjenboere. Leilighetene i øverste etasje har skråtak med takvinduer.
  • Hyggelig gårdsrom som deles med eksisterende verneverdig bebyggelse i Akersveien 21- 23
  • Bygget er trykktestet mht mulige lekkasjer og trekk. Derfor blir oppvarmingsbehoved i leilighetene en brøkdel i forhold til boliger bygget etter tidligere standardkrav.
Previous slide
Next slide

Hyggelig gårdsrom

Bygningen er i 3 og 4 etasjer. Fasaden fremstår som 4 bygninger bygget sammen, tilpasset den gamle småhusbyggelsen i området.

Rosingshus får et hyggelig gårdsrom som deles med eksisterende verneverdig bebyggelse i Akersveien 21- 23. Det er ingen gjenboere. Leilighetene i øverste etasje har skråtak med takvinduer.

8 leiligheter har egen balkong/terrasse mens 7 leiligheter har fransk balkong.

Passivhus: Rosingshus er et passivhus. Det vil si at det er ekstra isolasjon i tak og vegger, og at alle glassflater har ekstra god isoleringsevne.

Bygget er trykktestet mht mulige lekkasjer og trekk. Derfor blir oppvarmingsbehoved i leilighetene en brøkdel i forhold til boliger bygget etter tidligere standardkrav.

Beliggenhet

Rosingshus ligger 5 minutter gangavstand fra St. Hanshaug-parken – en av Oslos flotteste parker. Parken er 800m lang fra nord til sør og er en grønn oase i bydelen. Med sitt pulserende liv sommer som vinter inviterer parken til ulike aktiviteter – alt fra uteservering til utekino – og blir naturligvis det absolutte samlingspunkt. Det er også kort vei til Stensparken, Idioten, Akerselva, og Alexander Kiellands plass. En fin spasertur til Frogner med populære Frognerbadet og Vigelandsparken m.m. Karl Johas gate ligger 7 minutter gange fra Rosingshus, med slottet og slottsparken i den vestlige enden og Oslo Sentralbanestasjon i den østlige. Fra Karl Johans gate er det 5 min til Akershus Festning og til Aker Brygge innerst i Oslofjorden, med sitt berikende bryggeliv og sjøliv.

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.